Takk for i år!

Takk for i år!

Publisert av Alexander Almvik den 23.12.20. Oppdatert 06.06.21.

Da det nye styret ble valgt i februar trodde vi at det skulle bli et normalt år. Et spennende av slaget kanskje, siden deilef stakk og Jan Frode Nornes tok over. Men ikke dramatisk avvikende fra de foregående årene. Så feil kunne man altså ta.

 

Dette har blitt et spesielt år, også for oss i Oddrane. Hele mars, april og mai ble et merkelig vakuum, og styret hadde da liten aktivitet utenom å jobbe med ny hjemmeside og nytt medlemsregister. I juni kom sesongen endelig i gang, og et begrenset antall fikk lov til å innta tribunene. Vi fikk en andel av disse billettene, og ønsket å belønne de mest engasjerte samtidig som at andre supportere skulle få en mulighet. Vi mener at vi fant frem til en god modell, men helt rettferdig har vi nok dessverre ikke fått det til. Det er mange som fortjener å kunne gå på kamp, og før hver kamp har man måttet velge bort noen som ideelt sett hadde fortjent billett. Det var en krevende jobb, og vi håper at vi ikke blir tvunget til å gjøre noe slikt igjen.

 

Samtidig har drøyt 200 Oddrane-medlemmer fått muligheten til å dra på kamp i år, og vi har gjort det vi kan for at et lite antall supportere skal høres ut som mange. Å være aktiv gjennom sang, flagging og engasjement er noe som skal kjennetegne vårt felt, og vi har fått mye skryt for dette i år. Og til syvende og sist er det dere denne honnøren må rettes til, siden det tross alt er dere som roper ut engasjementet på tribunen.

 

Driften av Fort Falkum har vært utfordrende, nær sagt i tråd med smittetrender og tiltak. Likevel har vi hatt et godt besøk frem til de siste ukene. Det har vært krevende å innrette Fortet etter stadig endrede retningslinjer, og vi gjorde det forsåvidt ikke mindre arbeidskrevende da den ene langveggen ble pusset opp i sommer. Derfor vil vi rette en stor takk til alle som har bidratt på Fortet i år. Uten dere, intet Fort.

 

Økonomien i Oddrane er stram, men nøktern drift har sørget for at vi skal klare oss frem til sesongstart 2021. Om seriestarten utsettes så kan det bli en utfordring, men vi skal greie det! Denne usikkerheten er en av grunnene til at vi nå har åpnet nettbutikk, samt åpnet for betaling av neste års medlemskontingent tidligere enn før.

 

Når man ser tilbake på et år så ser man ofte mye man vil savne.

I 2020 ser vi i grunn ikke det. Det har vært et bedritent møkkaår.

 

God jul, og skål for et ubegripelig bedre 2021!

 

Med vennlig hilsen

Styret i Oddrane supporterklubb