Bli med oss i 2023!

Bli med oss i 2023!

Publisert av Alexander Almvik den 17.12.21. Oppdatert 01.11.22.

Bli med Oddrane supporterklubb i 2023!

 

Vi er i ferd med å legge bak oss et år med mye nytt. Paco har kommet inn og har snudd en negativ trend, og Odd spiller en type fotball vi ikke har sett på Falkum på lang tid. Supportergruppene har samlet seg under Nordre Falkum, og ved flere anledninger har vi skapt en stemning det virkelig står respekt av! Kort sagt skjer det mye spennende nå, og vi tror vi er på starten av en stor og minneverdig reise.

 

Er du ikke medlem fra før? Meld deg inn her!

 

Som medlem i Oddrane får du flere fordeler. Du får rabatter på borteturer, og landskampbilletter for en billig penge. Alle medlemmer får i tillegg rabatter på alle flyturer med Norwegian, samt rabatter på Radisson, Scandic og Thon. Ta kontakt med post@oddrane.no om du ønsker rabattkodene tilsendt.

 

Hvis du har vært medlem i ett år, så har du også stemmerett på årsmøtet. Dette avholdes normalt i januar/februar, men datoen er i skrivende stund ikke satt. Det vil bli annonsert så snart det er klart. Ellers vil vi minne om at vi har egen app og medlemsportal, som du kan lese mer om ved å gå inn på følgende lenke:

https://www.oddrane.no/min-side/

 

Vil du gjøre deg klar for den nye sesongen? Vi har egen nettbutikk med en rekke ulike Oddrane-produkter! Nettbutikken finner du ved å gå inn på denne lenken:

https://supporter.no/oddrane

 

Alle nåværende medlemmer har nå fått faktura på e-post, eller i postkassa i løpet av noen få dager.