Bli med i 2021

Bli med i 2021

Publisert av Alexander Almvik den 15.12.20.

Bli med Oddrane supporterklubb i 2021!

 

Vi er i ferd med å legge bak oss et spesielt år, og vi i styret håper at du har kommet deg godt gjennom det. Det er alltid vanskelig å spå hvordan et nytt år vil bli, og det kommende er definitivt intet unntak. Men noe du kan være sikker på er at vi i Oddrane skal jobbe for at det blir et givende supporterår, både på og utenfor tribunen.

 

Som medlem i Oddrane får du flere fordeler. I 2020 har alle medlemmer fått tilgang på en egen billettkvote, og vi jobber for en god tilgang også i 2021, hvis det fortsatt blir restriksjoner. Du får rimelige sesongkort, billige billetter til Norges hjemmekamper, og rabatter på borteturer. I tillegg håper vi å kunne presentere flere fordeler frem til sesongstart!

 

I disse dager vil du som har vært medlem i 2020 motta medlemskontingenten enten på e-post eller i postkassen. Noe rusk henger fortsatt igjen etter det gamle medlemsregisteret, men vi regner med at alle skal ha fått sin kontingent i løpet av noen dager. I tillegg til faktura kan kontingenten betales med kort eller Vipps i medlemsportalen eller appen Gnist.