Årets spiller og årets unge spiller

Årets spiller og årets unge spiller

Publisert av Alexander Almvik den 20.12.20.

Sesongen er snart over, og tradisjon tro kårer styret i Oddrane supporterklubb årets spiller, og årets unge spiller. Flere har utmerket seg positivt denne sesongen, og styret har falt ned på disse to:

 

Årets spiller

 

Årets spiller gikk under radaren for mange før sesongen, og det gjaldt definitivt her i Skien og. Det skyldes dels at han ikke spilte her fra starten av, da han ble hentet inn i slutten av juni. Siden den gang har han kanskje spilt sin beste sesong i karrièren, og han har erstattet fjorårets toppscorer på en utmerket måte. Han er i tillegg en flott fyr med et stort hjerte, og representerer Odd på en strålende måte både på og utenfor banen.

 

Årets spiller er Mushaga Joar Bakenga!

 

Årets unge spiller

 

Årets unge spiller var et ubeskrevet blad før sesongen, og det var få som hadde store forventninger til ham. Men likevel ble han satt til å spille med de store gutta allerede i runde to, og det tok ikke lang tid før han spilte seg til fast plass. Fra sin sentrale midtbaneposisjon dominerte han flere av kampene, og nasjonale medier har allerede utropt ham til å være et av de største norske talentene i hans generasjon. Han har allerede noen ferdigheter få eliteseriespillere kan matche, og han legger igjen en innsats det lukter svidd av. Dette er en ung mann vi har stor tro på, og han har et potensial som er skyhøyt.

 

Årets unge spiller er Filip Jørgensen!

 

Vi gratulerer både Mush og Filip.