Velkommen til Skien! Her har du informasjon for bortefans 2020.

 

Før kamp

14. mars 2011 åpnet vi vår egen pub "Fort Falkum" vis-a-vis Skagerak Arena, og vi inviterer alle bortefans til en sosial oppladning før kampstart. På Fort Falkum vil du finne en fotballpub i sort og hvitt med hyggelige priser. Det er sitteplasser både inne og ute. Før kamp får du kjøpt grillmat (så lenge været er levelig).

Aldersgrensen på Fort Falkum er 18 år, og det er dessverre ikke anledning til å ta med mindreårige. Vi vet at dette er et problem for enkelte, men Skien kommune godtar dessverre ingen form for løsning på dette. 

Puben åpner tre timer før kampstart, og stenger 30 minutter før kampstart. Vi er en dugnadspub hvor alle jobber gratis, og derfor ønsker vi at alle skal kunne rekke inn på stadion før ballen rulles i gang. 

 

Stadion

Skagerak Arena ligger omtrent 150 meter fra borteinngangen. Plassering for bortefans er felt S1 og R1 på Sparebank1-tribunen, som er langsiden nærmest storskjermen. Bortefansen har egen separat inngang, egne toaletter og egen kiosk. Dette er noe alle bortesupportere har rett på, men dessverre er det ikke noe alle stadioneiere etterkommer.

Billettpriser på bortetribunen for sesongen 2019 er 200 for voksne, og 150 for barn, honnør og studenter. Billetter kjøpes ved inngangen, på www.odd.no, eller via bortelaget.

Vi ønsker dere en god tur til Skien. Måtte det beste hjemmelaget vinne, og måtte det bli trivelig på Fort Falkum før kamp. Ta gjerne kontakt med oss på Oddrane Hotline (988 21 634) eller post@oddrane.no hvis du lurer på noe.

 

Transport og overnatting

Ønsker du informasjon om transport, overnatting, spisesteder etc. finner du det meste av denne informasjonen på Visit Grenland. Avstanden fra jernbane og bussterminal er ca. 10-15 minutters gange, og det går rutebuss til og fra sentrum nesten hele døgnet.

 

Info om Skien

Wikipedia om Skien

Visit Grenland. Guide til transport, overnatting, aktiviteter, arrangementer, kultur, severdigheter osv. i Grenland.

Visit Telemark. Guide til transport, overnatting, aktiviteter, arrangementer, kultur, severdigheter osv. i Telemark.